More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  PCH vrea să cumpere de la Ionuț Negoiță pachetul majoritar de acțiuni al clubului Dinamo București (SPORT)

  Suporterii din proiectul socios „Doar Dinamo București” susțin că sunt pe cale să mai preia de la Ionuț Negoiță o parte din acțiuni. În prezent, aceștia dețin 20,06% din club.

  Fanii au mai oferit o informație surpriză. Aceștia ar fi ajuns la o înțelegere cu Ionuț Negoiță privind cumpărarea întregului pachet majoritar de acțiuni în decurs de 60 de zile.

  „Pe 11 iunie, Programul DDB a achiziționat al doilea pachet de 10% din acțiunile clubului Dinamo. Suporterii care sunt înscriși în proiectul Socios dețin acum 20,06% din Dinamo, iar din 31 iulie vom ajunge la 27,56%. Dar surprizele nu se opresc aici.

  Zilele acestea, am semnat un memorandum cu acționarul majoritar, prin care ProgramDDB are dreptul să cumpere clubul în termen de 60 de zile. Suntem foarte hotărâți să facem acest pas istoric și ne dorim să fii și tu alături de noi. Acest lucru nu ar da la o parte vreun potențial investitor, ba dimpotrivă, credem că Clubul ar deveni și mai atractiv pentru un investitor serios”, se arată în comunicatul emis de reprezentanții proiectului.

  Suporterii din PCH și din programul socios DDB au împrumutat clubul cu alți 153.000 de euro, pentru care au obținut deja alte 10% din acțiuni, portofoliul fanilor ajungând acum la 20,06%. Cel puțin o sută de membri se înscriu zilnic, în ultima perioadă, în „haita” suporterilor, care au depășit numărul de 7.000 de membri DDB.

  Sursa: GSP

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles