FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

În data de 24.11.2021, în jurul orei 01.45, Ionuț C., de 22 ani, din comuna Păltinoasa, în timp ce conducea autoturismul VW Passat pe DN17 din localitatea Păltinoasa, pe direcția Gura Humorului spre Suceava, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, pe fondul lipsei de experiență (nu posedă permis de conducere) a pierdut controlul asupra direcției de mers, părăsind partea carosabilă prin partea dreaptă, intrând în coliziune cu gardul și poarta unei locuințe, oprindu-se pe cupola autoturismului, în afara părții carosabile. 

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a lui Ionuț C., conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde, i s-a stabilit diagnosticul de: „contuzionat ușor prin accident rutier, halenă alcoolică”.

Conducătorul auto nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, prelevându-i-se o mostre biologice de sânge de către lucrătorii din cadrul Biroului Rutier Suceava la Spitalul Județean Suceava în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă” și „conducere sub influența alcoolului”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here