FOTO Ilustrativ
Ritmic Suceava

La 24.11.2021,orele 13:37, o patrulă de siguranță publică din cadrul SPR 3 Marginea a fost sesizată prin intermediul 112 de către Emanuela H., din comuna Volovăț, cu privire la faptul că la tatăl său a sărit la bătaie un consătean.

Lucrătorii de poliție s-au deplasat la locul indicat de către apelantă, ocazie cu care au stabilit că în comuna Volovăț locuiește Gheorghe H. alături de soția sa și cei 10 copii. În data de 24.11.2021, în jurul orei 12.30, pe drum se deplasa Ioan H., iar Gheorghe H. a dorit să discute cu acesta cu privire la o neînțelegere. În acest context, între cei doi bărbați a izbucnit un conflict spontan, lovindu-se reciproc. Pentru aplanarea conflictului au intervenit mai mulți bărbați din zona producerii incidentului. Ioan H. și Gheorghe H. prezentau răni superficiale și nu au dorit să le fie acordate îngrijiri medicale de specialitate, precizând că se vor adresa serviciului de medicină legală pentru eliberarea de certificate medico-legale. 

Gheorghe H. a depus plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „amenințare”, iar Ioan H. a depus plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea și alte violențe”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here