More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un sucevean a murit electrocutat în anexa unei locuințe

  Sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.30, în timp ce se afla într-o anexă a locuinței, bărbatul efectua o lucrare la o freză de prelucrare a lemnului, moment în care s-a electrocutat. După aproximativ zece minute, soția acestuia l-a găsit căzut la pământ. Femeia a sunat imediat la 112.

  La fața locului a ajuns un echipaj medical, care din nefericire nu a mai putut face nimic pentru victimă, fiind constatat decesul.
  Polițiștii au stabilit, în urma examinării sumare a cadavrului, că nu au fost identificate urme de violență, acesta prezenta urme specifice electrocutării la palma mâinii stângi, nefiind suspiciuni cu privire la cauza decesului.
  Trupul neînsuflețit al barbatului a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzelor decesului.
  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

  Sursa Informația ta

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles