Ritmic Suceava

La 11.07.2020, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în baza planului de acțiune BLOCADA aprobat de comanda unității au acționat pe raza com. Cumpărătura, ocazie cu care au constatat  faptul că:

          – un bărbat de 64 de ani din mun. Fălticeni, oferea spre comercializare în Târgul auto Cumpărătura, produse de îmbrăcăminte (27 bucăți, tricouri, pantaloni, treninguri etc.) inscripționate cu marca ,,ADIDAS” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse în valoare de 5.100 lei.

           – un bărbat de 45 ani din mun. Suceava oferea spre comercializare în Târgul auto Cumpărătura, produse de îmbrăcăminte (26 bucăți, tricouri, pantaloni, treninguri, hanorace etc.) inscripționate cu mărcile ,,ADIDAS”, ,,NIKE”, ,,PUMA”, ,,ARMANI”, ,,RALPH LAUREN’’, ,,POLO” fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse în valoare de 7.450 lei.

Persoanele au fost depistate în flagrant în timp ce ofereau spre comercializare produsele, cercetările au fost efectuate la fața locului și s-a procedat la ridicarea bunurilor (53 bucăți în valoare totală de 12.550 lei) în vederea examinării criminalistice, în toate trei cauzele fiind întocmite dosare penale, în care urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie de produse purtând o marcă înregistrată sau identică’’.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here