More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un șofer beat s-a izbit cu mașina într-un autoturism care circula regulamentar pe sensul opus

  La 22.07.2020, ora 08.48, un bărbat, de 33 ani, din comuna Botoșana, a condus autoturismul Audi, pe DJ 178E, în localitatea Botoșana, având în vedere direcția de mers localitatea Botoșana către comuna Cacica, iar într-o curbă la dreapta și pe un sector de drum în pantă, pe fondul neadaptării vitezei,  a  pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus de circulație unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Opel Vectra condus din sens opus de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor.

  În urma accidentului, o femeie,  de 38 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, pasageră în autoturismul Opel Vectra, a suferit leziuni ușoare.

  Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul numitului Soroceanu Dumitru  fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar al numitului Mihăilă Ionel, fiind negativ. Celor două persoane le-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau altor substanțe”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles