More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un șofer beat a distrus cu mașina gardul unei gospodării din Poieni Solca

  La 05.07.2020, în jurul orei 16.16, un echipaj din cadrul Poliției orașului Solca a constatat pe teritoriul comunei Poieni Solca, DN 2E, un autoturism avariat ieșit de pe partea carosabilă care a distrus un gard.

  În apropierea autoturismului a fost identificat proprietarul acestuia, un tânăr, de 23 de ani, din comuna Volovăţ, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru îngrijiri medicale. 

  Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o alcoolemie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

  Totodată s-a constatat că autoturismul nu avea asigurare RCA obligatorie valabilă, tânărul fiind sancţionat cu amendă în valoare de 1000 lei şi aplicându-se măsura complementară de reţinere a certificatului şi plăcuţelor de înmatriculare.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe” şi „distrugere”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles