Ritmic Suceava

Amenda usturătoare pentru un polițist local din Craiova. Bărbatul a fost amendat cu 500 de lei pentru că a intrat într-un magazin fără mască de protecție. A fost filmat de un client, iar imaginile au ajuns la poliție.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public, referitoare la un polițist local, care ar fi intrat într-un magazin din Craiova, fără a purta mască de protecție, polițiștii Sectiei 3 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu, cel în cauză fiind sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru încalcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID-19″, anunță Poliția Dolj.

Însă nu doar polițistul va rămâne singura persoană sancționată. Pe înregistrare se aude o persoană care-l apostrofează pe polițistul local, spunțându-i „băi, nesimțitule”. Astfel se fac verificări pentru identificarea persoanei care se aude pe înregistrare „adresând cuvinte jignitoare”.

În imaginile video se observă că polițistul local este luat la rost de persoana care a filmat incidentul. Agentul de poliție a susținut că este în timpul liber pentru a justifica faptul că nu poartă masca, scrie Gazeta de Sud.

Sursa: Ziare.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here