More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un politician a murit la câteva ore după ce a fost declarat vindecat de coronavirus (NAȚIONAL)

  Trupul neînsufleţit al bărbatului externat sâmbătă dimineaţă şi care a decedat în după-amiaza aceleiaşi zile a fost expertizat medico-legal la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

  Dragoş Turcitu, bărbatul de 44 ani care a fost externat, sâmbătă, din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, după zece zile de spitalizare şi două teste negative pentru noul coronavirus, a murit în urma unui infarct miocardic. Expertiza medicală a stabilit că infarctul este cel care i-a pus capăt vieţii, medicul legist constatând, conform unor surse neoficiale, şi o suferinţă cronică a inimii.

  Turcitu s-a prezentat la spital acuzând ameţeli. Pentru că ştia că are ceva probleme cardiologice, a decis să consulte medicul. Printre investigaţiile care i s-au făcut a fost şi testul pentru SARS-CoV-2, care s-a dovedit pozitiv. A urmat tratament de specialitate în secţia COVID a SJU Slatina, iar sâmbătă dimineaţă, 1 august 2020, a fost externat, cu două teste negative.

  În drum spre casă, a făcut cumpărături, partenera sa de viaţă aflându-se în izolare. A ajuns acasă, a făcut un duş, iar la ieşirea din baie ar fi spus că nu se simte bine şi că simte durere în braţul stâng. Iniţial, i-ar fi spus soţiei să mai aştepte, să nu sune imediat la 112, pentru că simte că îşi revine. Starea sa s-a agravat însă, iar echipajele care i-au venit în ajutor, deşi l-au resuscitat aproximativ o oră, nu l-au mai putut readuce la viaţă.

  Dragoş Turcitu a fost şef al Serviciului Judeţean de Pază Olt, iar de ani buni activa în Partidul Naţional Liberal şi lucra în cadrul Administraţiei Bazinale Argeş-Vedea. Două fete minore îşi plâng acum tatăl.

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles