More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un om de afaceri a fost găsit decapitat și dezmembrat în propriul apartament (INTERNAȚIONAL)

  Trupul neînsuflețit al tânărului om de afaceri a fost găsit luni de sora acestuia, în apartamentul situat la etajul șapte al unui bloc din Manhattan, potrivit poliției din New York, citate de BBC News.

  Fahim Saleh, un om de afaceri de 33 de ani, a fost găsit mort în condiții suspecte, în apartamentul său din New York, scrie BBC News.

  Saleh avea atât capul, cât și membrele separate de trup. Alături de victimă, polițiștii au găsit un fierăstrău electric.

  „Nu știm dacă victima a decedat înainte de a fi dezemembrată”, a precizat un purtător de cuvânt al Poliției.

  Moartea omului de afaceri a fost confirmată de companiile pe care acesta le-a fondat.

  Originar din Arabia Saudită, Saleh, fiul unor imigranți din Bangladesh, este fondatorul Gokada, o firmă de ride-sharing cu motociclete din Nigeria. Înainte de asta, el a fondat o companie de livrări, Pathao, care funcționează în Nepal și Bangladesh.

  După înființarea acestor companii, Saleh s-a mutat în SUA, la New York. Potrivit polițiștilor, el cumpărase apartamentul în care locuia, care valora 2,25 de milioane de dolari.

  Polițiștii nu au comunicat deocamdată detalii despre anchetă, dar presa americană a intrat în posesia unor imagini filmate de camerele de supraveghere, care par să surprindă momentul dinaintea morții lui Saleh.

  În imagini se poate vedea cum Saleh, care are o privire speriată, intră lift, urmat de un bărbat în costum, cu pălărie, o valiză, mănuși și mască pe față.

  În momentul în care iese din lift, direct în apartamentul său, Saleh se prăbușește la pământ, posibil împușcat, potrivit imaginilor relatate de jurnaliștii de la New York Daily News.

  Surse din poliție citate de presa americană au precizat că Saleh a fost cel mai probabil victima unui asasin profesionist. Apartamentul nu a fost jefuit, iar anchetatorii nu au găsit mai deloc sânge pe podele, în ciuda stării în care se afla trupul neînsuflețit.

  Motivul acestei crime nu este însă cunoscut, cel puțin deocamdată, au mai precizat sursele.

  Sursa: Libertatea

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles