FOTO GSP
Ritmic Suceava

Peluza Cătălin Hîldan a postat un mesaj dur, pe rețelele sociale, la adresa FRF și FCSB. Suporterii lui Dinamo l-au comparat pe Gigi Becali cu Valentin Ceaușescu, din cauza influenței pe care acesta ar avea-o în fotbalul românesc.

PCH este de părere că FRF va lua o decizie favorabilă celor de la FCSB în scandalul din Cupa României, dintre Dinamo și FCSB, deoarece Federația ar avea anumite înțelegeri cu patronul echipei roș-albastre.

Fanii „câinilor” sunt de părere că FRF se lasă inluențată de „legenda” conform căreia FCSB este cea mai iubită echipă de fotbal din România. În plus, PCH a contestat și decizia celor de la AMFB, care au desemnat-o campioana Ligii 4 pe CSA Steaua, fără a se mai juca play-off-ul.

„CEAȘCĂ N-A MURIT!

Dreptatea în cazul cartonașelor lui Vlad este de partea noastră. Dar se pare acest lucru contează mai puțin. Sunt alte lucruri mai importante pentru cei care decid:

1. FRF nu trebuie să se facă de râs, pentru că are o parte din vină.

2. FRF s-a antepronunțat în acest caz. A făcut-o înainte de a judeca speța, pentru a descuraja demersurile din partea lui Dinamo.

3. FRF i-a promis deja lui Becali că va juca Finala Cupei.

4. FRF crede în legenda conform căreia fcsb este cea mai iubită echipă din România și nu trebuie să te pui rău cu echipa poporului.

Pe vremuri, echipa poporului era stăpânită de «famiglia» Ceaușescu. Valentin avea putere peste orice decizie a FRF, așa cum a demonstrat după Finala Cupei din 1988, când Dinamo câștigase Cupa după 3-0 la masa verde.

Echipa lui Ceaușescu se retrăsese de pe teren înainte de fluierul final al arbitrului, la indicațiile date de Valentin din înaltul tribunei oficiale.

Inspirtată ca întotdeauna, galeria noastră, afltată la Tribuna a 2-a (pentru că de fiecare dată era cea mai numeroasă) a început să scandeze: «steaua, stați puțin / vă dă Cupa Valentin!»,

Acum, în locul lui Valentin îl avem pe cel care poartă costum gri cu dungi la cămașă de mătase, asortată cu kitsh-urile aurii de pe pereți. Palatul de pe Aviatorilor are mai multă influență astăzi decât aveau cabinetul 1 și 2 din Comitetul Central al FRF.

Culmea este că tot astăzi, în alte birouri, s-a decis că steaua este campioana Ligii a 4-a. Păi n-ar fi păcat să nu promoveze mai ușor, când stadionul e aproape gata?

VOM REVENI CU AMĂNUNTE LEGATE DE PREVEDERILE DIN REGULAMENT în cazul Cupei României”, se arată în mesajul postat pe Facebook de Peluza Cătălin Hîldan.

Sursa: Prosport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here