More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un nou jucător de la Foresta Suceava a fost infectat cu coronavirus

  Foresta a semnalat al patrulea caz de infectare cu COVID-19 în cadrul lotului de jucători, după Eugeniu Celeadnic a ieșit pozitiv la testul efectuat în cursul zilei de marți. Întors săptămâna trecută din Republica Moldova, fundașul basarabean va fi nevoit să se interneze în spital pentru cel puțin 48 de ore.

  Alți trei componenți ai lotului sucevean au fost depistați pozitiv în prima serie de teste, cele efectuate luni, este vorba de Ruben Sumanariu, Andrei Săhlean și Cosmin Rotaru. Aceștia au stat la rândul lor 48 de ore în spital, iar în următoarele 12 zile vor fi izolați la domiciliu.

  În urma acestor cazuri, stadionul Areni a fost închis miercuri și joi pentru dezinfecție, arena suceveană urmând să fie redeschisă publicului în weekend.

  „Așteptăm un răspuns din partea Direcției de Sănătate Publică, să vedem când ne putem relua antrenamentele cu cei 13 jucători testați negativ”, a precizat președintele Forestei, Andrei Ciutac.

  Înainte de apariția cazurilor de COVID-19 în cadrul lotului fotbaliștii antrenați de Dorin Goian și Daniel Bălan se pregăteau să intre în cantonament și să-și desfășoare antrenamentele normal.

  Sursa: Gazetasv

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles