More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un minor din Hancea a furat mașina unui prieten

  La 15.06.2020, ora 02.45, polițiștii din cadrul SPR 2 Ipotești au procedat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire în trafic a autoturismului marca VW PASSAT care circula pe DJ 290 Verești, care nu a oprit.

  După urmărirea acestuia pe o distanță de circa 600 de metri, autoturismul a oprit, constatându-se că la volan se afla un minor în vârstă de 16 ani, care a declarat că nu posedă permis de conducere și că luat mașina unui prieten care se afla la domiciliul său din satul Hancea, comuna Verești, fără consimțământul acestuia.

  În urma deplasării la domiciliul conducătorului auto, nu a fost identificată nici o persoană, motiv pentru care autoturismul în cauză a fost indisponibilizat la sediul Postului de Poliție Verești, pentru continuarea cercetărilor.

  Minorul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

  S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „furt în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.     

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles