More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un botoșănean băut s-a oprit cu mașina într-un parapete, la Moldovița. Polițiștii l-au găsit la domiciliul concubinei sale

  La 15.06.2020, ora 01.29, un echipaj de poliție din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a fost sesizat prin 112 despre faptul că pe DJ 176, pe raza localităţii Moldovița  a avut loc un  eveniment rutier, iar la fața locului nu este prezentă nici o persoană.

  La 15.06.2020, un tânăr, de 24 ani, din localitatea Ibănești, județul Botoșani, a condus auto AUDI A4, negru și care nu avea montate plăcuțe cu număr de înmatriculare pe DJ 176, în care se afla cu o persoană de sex feminin, pe raza localității Moldovița dinspre sat Argel către localitatea Frumosu, iar într-o curbă la stânga pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu parapetul de pe partea dreaptă, ce mărginește partea carosabilă din dreptul intersecției drumului județean 176 cu strada Huăceni din localitatea Moldovița.

  Cu ocazia discuțiilor purtate cu conducătorul autoturismului, care a fost identificat la domiciliul concubinei sale, s-a constatat faptul că acesta prezenta halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest.  În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a  îmbibației alcoolice din sânge.    

  Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că autoturismul are atribuite numerele de înmatriculare provizorii a căror valabilitate este expirată din 15.01.2020.

  În urma accidentului de circulație nu au rezultat victime omenești, doar avarierea autoturismului Audi A4, și distrugerea balizei de susținere a parapetului de pe partea dreaptă pe o distanță de 2 metri. 

  S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „conducere sub influența alcoolului” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles