More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un interlop periculos și-a pierdut viața după un accident de skijet (NAȚIONAL)

  Ginel Iliuță Chivu, zis Bobină, unul dintre cei mai bogați traficanți de carne vie din Giurgiu, și-a pierdut viața după ce a intrat cu skijetul într-o barjă, la 1 noaptea.

  În vârstă de 34 de ani, Ginel Iliuță Chivu, zis Bobină, a murit pe loc, după ce a intrat cu skijet-ul într-o barjă pe Canalul Plantelor din Giurgiu. Tragicul eveniment s-a produs vineri noaptea, în jurul orei 1. Iubita lui era și ea pe skijet în momentul accidentului, dar această a fost salvată de pompieri.

  Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu a intervenit pentru căutarea şi salvarea a două persoane, dar pompierii au scos din apă doar o tânără și au reușit să o salveze.

  Bărbatul era cunoscut ca unul dintre cei mai de temut proxeneți din Giurgiu, iar skijet-ul pe care îl conducea vineri noaptea valorează circa 20.000 de dolari. Iubita sa, în vârstă de 29 de ani, a fost dusă la spital, cu mai multe răni.

  Bobină era cunoscut în lumea interlopă pentru că ar fi controlat mai multe fete care lucrau în străinătate pentru el și de pe urma cărora încasa sume uriașe. Așa se explică și faptul că proxenetul era proprietarul unui Mercedes AMG de 150.000 de euro, potrivit observatornews.ro.

  Potrivit polițiștilor giurgiuveni, în jurul orelor 00.45, o persoană a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că, pe canalul Plantelor, s-a produs un accident nautic și că este posibil să fie două victime.

  „În urma intervenţiei, au fost aduşi la mal atât tânăra de 29 de ani, din municipiul Bucureşti, cât şi un bărbat de 34 de ani, din comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu. În urma evenimentului, tânara a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar în cazul bărbatului a fost constatat deces”, a anunțat polițiștii.

  Surse din cadrul Poliției au declarat pentru Gândul.ro că vineri seară, mai mulți interlopi din județ organizaseră, pe insula Camadinu, o petrecere pentru care fuseseră cumpărate zeci de sticle cu șampanie, dar și peste 150 de grame de cocaină.

  Conform unor surse apropiate anchetei, skyjetul nu era înamtriculat, iar tânăra care se afla împreună cu Chivu la momentul tragediei, ar fi fost chiar una dintre prostituatele sale. Aceasta, spun polițiștii, ar fi lucrat pentru iubitul ei pe teritoriul Suediei și există informații că reușea să încaseze sume record, care ajungeau și la 3.000 de euro pe zi.

  Sursa: Evenimentul Zilei

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles