More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un individ care a tâlhărit o casieră din Rădăuți a fost condamnat definitiv la închisoare cu suspendare

  Curtea de Apel Suceava a admis apelul inculpatului Iulian Gabriel Bilan împotriva sentinței penale a Judecătoriei Rădăuți, prin care individul a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

  Magistrații Curții de Apel Suceava au dispus suspendarea pedepsei de doi ani de închisoare. Termenul de supraveghere stabilit este de trei ani.

  Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va trebui să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 de zile, în cadrul Primăriei comunei Volovăț sau a Primăriei municipiului Rădăuți.

  Decizia este definitivă.


  Amintim că, la data 13 aprilie 2023, orele 20.50, Iulian Gabriel Bilan a pătruns în interiorul unei societăţi comerciale din municipiul Rădăuți, unde a smuls din mâna casierei R.A., suma de 3.984 lei, rezultată din încasările din acea zi, pe care și-a însușit-o pe nedrept, după care a părăsit în fugă incinta unității comerciale.

  Față de inculpat a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 ore, începând cu data de 14 aprilie 2023, ora 18.55 şi până la data de 15 aprilie 2023, ora 18.55, iar în data de 15 aprilie 2023, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă la judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Rădăuţi faţă de inculpat pentru o perioadă de 30 de zile, propunere care a fost admisă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles