More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un gater din Cârlibaba a tăiat după bunul plac o pădure din localitate

  În perioada 08 – 10.07.2020, polițiști din cadrul SICE al IPJ Suceava şi specialişti din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, au desfăşurat o acţiune de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava, care desfăşoară activități legată  de exploatarea, transportul, debitarea şi comercializarea materialului lemnos.

  Acţiunea a vizat agenţii economici de pe raza judeţului Suceava despre care se deţineau date că săvârşesc ilegalităţi în domeniul achiziţiilor, prelucrării şi comercializării materialului lemnos cu scopul de a se sustrage de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului, verificările fiind finalizate la data de 15.07.2020, ocazie cu care a fost confiscată cantitatea de 217, 62 mc lemn rotund rășinoase în valoare totală de 39.366 lei.

  De asemenea în cadrul acțiunii polițiștii au aplicat 10 swancțiuni contravenționale în valoare de 43.000 lei.

  Cu ocazia verificărilor efectuate o societate comercială s-a constatat faptul că, în perioada 01.01.2020 – 10.07.2020,  după predarea către Ocolul Silvic Cârlibaba a unui număr de 4 partizi de exploatare a materialului lemnos cu stoc zero, a emis avize de însoţire a materialului lemnos pentru cantitatea totală de 184,17 mc. lemn rotund/răşinoase.

  Faţă de agentul economic s-a luat măsura sancţionării contravenţionale, fiind aplicate un nr. de 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 25.000 lei şi măsura complementară a confiscării pentru cantitatea de 184,17 mc. material lemnos, cu o valoare de 31.677,24 lei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles