More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un fotbalist de la Politehnica Iași a fost diagnosticat cu coronavirus

  Un jucător al echipei de fotbal Politehnica Iaşi a fost testat pozitiv la noul coronavirus, a anunţat, sâmbătă, clubul moldovean pe pagina sa de Facebook, cu două ore înaintea partidei cu Academica Clinceni.

  ”Veste rea de la laborator. În urma testelor la care au fost supuşi jucătorii, componenţii staff-ului tehnic şi administrativ, unul dintre fotbaliştii echipei noastre a ieşit, din păcate, pozitiv. Aşteptăm deciziile autorităţilor”, a transmit clubul ieşean.

  Politehnica Iaşi a revenit apoi şi a precizat: ”Testul respectivului jucător va fi refăcut acum. Rezultatul este aşteptat peste aproximativ 5 ore”.

  Meciul dintre Academica Clinceni şi Poli Iaşi (Clinceni Arena – Clinceni, 15:30), programat sâmbătă, în etapa a 11-a din faza play-out a Ligii I, va fi probabil amânat în aceste condiţii.

  De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucătorii şi angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj şi Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor patru formaţii şi la deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică.

  După ultima testare, campioana en titre a României a devenit echipa cu cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din Liga I, 26.

  De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Argeş şi ASU Politehnica Timişoara.

  În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

  Sursa Agerpres

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles