More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un copil de două săptămâni a murit la Secția de Pediatrie a Spitalului Rădăuți

  La 04.07.2020, ora 20.23, cadre din Secția Pediatrie Rădăuți au sesizat cu privire la faptul că la unitatea spitalicească s-au prezentat părinții cu un copil în vârstă de două săptămâni decedat.

  În urma deplasării la fața locului și a verificărilor efectuate a rezultat că o femeie, din comuna Frătăuții Vechi, căsătorită, în jurul orei 19.35, s-a prezentat la Spitalul municipal Rădăuți, cu fiul său, în vârstă de 2 săptămâni, căruia i se făcuse rău la domiciliu.

  Aceasta a declarat că în timp ce se afla la domiciliu, fiului său i s-a făcut rău, s-a învinețit la față și a început să respire greu, motiv pentru care împreună cu soțul său au plecat cu autoturismul proprietate la Spitalul municipiului Rădăuți.

  La Secția de pediatrie, fiind consultat s-a constatat decesul copilului, acesta fiind diagnosticat cu stop cardio – respirator.

  Din investigațiile efectuate a rezultat faptul că la ora internării, minorul prezenta lividități cadaverice, midriază fixă și absență zgomot cardiatic.

  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles