More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un biciclist beat turtă s-a izbit într-o mașină

  La 20.06.2020, în jurul orei 22.35, un tânăr de 19 ani, din comuna Pojorâta, în timp ce se deplasa pe bicicleta proprietate personală, pe strada Trandafirilor din mun. Câmpulung Moldovenesc, din direcția strada Silvicultorului spre strada 22 Decembrie, pe partea dreaptă a direcției sale de mers, la un moment dat, ajuns în apropierea intersecției cu strada Rândunicii, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, a pătruns brusc pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar din direcția opusă de către o femeie de 20 ani, din mun. Câmpulung Moldovenesc.

  În urma coliziunii frontale, biciclistul a suferit leziuni ușoare, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul din mun. Câmpulung Moldovenesc în vederea acordării de îngrijiri medicale.

  Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testată cu aparatul etilotest și conducătoarea auto, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care ambilor le-a fost recoltată câte o mostră biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

  Din primele verificări s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului se face biciclistul care s-a deplasat în stare avansată de ebrietate pe bicicletă, fără a purta îmbrăcăminte cu elemente flourescent reflectiorizante și fără a avea bicicleta echipată cu sisteme de iluminare.

  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles