Ritmic Suceava

La 29.07.2020, ora 10.00, Secția 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată cu privire la faptul că reprezentanții Spitalului Municipal Rădăuți l-au primit în unitatea de primiri urgențe pe un bărbat, de 58 ani, din comuna Burla, care se afla în stop cardiorespirator.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în 29.07.2020, acesta se afla la domiciliu, singur, iar vecinul său a observat că iese fum de la locuința vecinului său. Când a mers să vadă ce s-a întâmplat, acesta l-a găsit pe bărbatul de 58 de ani, într-un dormitor al locuinței, în stare de inconștiență, iar în interior ardeau mai multe bunuri.

Imediat l-a tras pe vecinul său în altă încăpere și a stins focul. La câteva minute a sosit acasă și fiica defunctului, care împreună cu prietenul său l-au transportat la Spitalul Muncipal Rădăuți.

La unitatea de primiri urgențe a Spitalului Muncipal Rădăuți s-au efectuat manevre de resuscitare timp de 40 de minute, fără succes.

Victima a fost diagnosticată cu stopcardiorespirator, traumatism cranio – facial sever prin explozie, incompatibil cu viața și arsuri de gradul 3 și 4 la nivelul capului, gâtului și căilor respiratorii superioare.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit faptul că bărbatul efectua niște lucrări de reparații într-o încăpere a locuinței, folosind mai multe scule electrice. Din cercetările efectuate, s-a constatat faptul că, un cablu timp prelungitor și priza din acea încăpere, prezentau urme ale unei explozii, de asemenea s-au descoperit mai multe urme a unor obiecte care au ars.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză urmează a se efectua cercetări privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here