More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Tineri surprinși de o furtună puternică în zona pârtiei Rarău

  Miercuri, 29 iulie a.c., la ora 16:16, în urma unui apel prin SNUAU 112, un tânăr în vârstă de 17 de ani a sesizat faptul că, grupul de persoane în care se află, a fost surprins de o furtună puternică și a rămas blocat în partea superioară a pârtiei Rarău.

  Persoana în cauză a relatat faptul că cele 10 persoane, cu vârste de 16-17 ani, din municipiul Vaslui, au plecat de la Cabana Rarău spre locul în care erau cazați, o pensiune situată pe drumul Izvorul Alb. Aceștia au fost surprinși de o furtună și pentru că nu și-au putut continua deplasarea, s-au adăpostit în zona împădurită.

  O echipă de jandarmi din cadrul Postului Montan Câmpulung Moldovenesc, un lucrător al Serviciului Salvamont și un pădurar au ajuns în mai puțin de o oră la locul indicat. Membrii grupului de excursioniști nu prezentau probleme de sănătate și nu au solicitat îngrijiri medicale.

  După ce au primit haine uscate aduse de jandarmi, tinerii au fost transportați la locul de cazare.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles