More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat s-a spânzurat într-un copac din curtea casei sale

  La 29.06.2020, ora 11.56, Secția de Poliție Rurală nr.12 Preuteşti a fost anunțată prin 112 de către o localnică din comuna Vultureşti, despre faptul că vecinul său, de 55 ani, a fost găsit spânzurat la locuinţa sa din satul Valea Glodului, comuna Vultureşti.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că la 29.06.2020, în jurul orei 11.40, un bărbat l-a găsit pe fratele său spânzurat de un copac din  curtea locuinței sale, ocazie cu care i-a tăiat frânghia cu care acesta se spânzurase, acordându-i primul ajutor.

  Ulterior, vecina decedatului a sunat la 112, la fața locului deplasându-se un echipaj de ambulanță, constatând decesul acestuia.

  Din primele verificări s-a stabilit faptul că decedatul era cunoscut în localitate ca şi consumator de băuturi alcoolice, iar rudele sale au relatat că în ultima perioadă de timp amenința cu sinuciderea. La examinarea cadavrului nu au fost identificate urme de violență pe suprafața corpului, nefiind suspiciuni cu privire la cauza decesului.

  Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

  S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „ucidere din culpă”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles