More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Trei angajați de la Provident Câmpulung Moldovenesc sunt acuzați că au furat firma angajatoare cu aproape 450.000 de lei prin intermediul unor contracte false

  Trei angajați de la Provident Câmpulung Moldovenesc sunt angajați că au furat aproape 450.000 de lei prin intermediul unor contracte false.

  O tânără de 29 de ani este acuzată de delapidere în formă continuată, fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată și complicitate la delapidare. În calitate de agent de vânzări aceasta a falsificat 64 de contracte de credit prin intermediul cărora a obținut ilegal suma de 388.450 de lei.

  O femeie de 41 de ani este acuzată de complicitate la delapidare. Aceasta i-ar fi oferite tinerei de 29 de ani cupoane de pensie și cărți de identitate folosite la falsificarea contractelor de credite.

  Un tânăr de 28 de ani este și el acuzat că a încheiat în fals mai multe contracte de credit, obținând ilegal suma de 47.700 de lei.

  Cei trei angajați de la Provident au fost reținuți pentru 24 de ore.

  Paguba din dosar a fost estimată la 441.150 de lei.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles