More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat s-a apucat de furat curent de sărac ce este

  La 20.07.2020, ora 12.50, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de către un angajat SC Delgaz Grid SA cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Calea Unirii, se sustrage energie electrică.

  În urma cercetării la fața locului și a verificărilor efectuate s-au stabilit următoarele: în urma controlului efectuat la data de 20.07.2020 de către lucrători din cadrul SC Delgaz Grid SA  la imobilul situat pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava aparținând unui bărbat, de 43 ani, din Suceava, s-a constatat că acesta s-a conectat la tabloul electric aparținând SC Delagaz Grid SA situat pe peretele centralei termice de pe strada Calea Unirii, printr-un cablu improvizat  de aproximativ 25 metri conectat la imobilul său, consumând astfel energie electrică fără a fi contorizată și fără a avea contract de furnizare.

  Cu ocazia cercetării la fața locului s-a identificat cablul electric care face legătura cu  rețeaua de distribuție electrică aparținând SC Delgaz Grid SA și imobilul unui bărbat, cu ajutorul căreia acesta sustrăgea energie electrică. Bărbatul a recunoscut fapta declarând că a făcut acest lucru din cauza situației materiale precare pe care o are. Prejudiciul urmează a fi estimat și comunicat ulterior de către experți din cadrul SC Delgaz Grid SA.

  S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „furt” și  „executare sau folosire de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles