More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Accident cu șapte răniți produs în Pasul Mestecăniș

  La 20.07.2020, ora 08.45, un bărbat, de 54 ani, din municipiul Vatra Dornei, în timp ce conducea autoturismul Opel Astra  pe DN 17, pe raza localității Valea Putnei, comunei Pojorâta, în Pasul Mestecăniş din direcţia Vatra Dornei spre Câmpulung Moldovenesc, pe un sector de drum în pantă, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă  la dreapta, pe un carosabil umed cu porțiuni de chiciură, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat frontal în autoturismul Ford Focus condus regulamentar spre municipiul Vatra Dornei de către un tânăr, de 27 ani, din municipiul Botoşani.

  În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a două persoane și vătămarea corporală ușoară a cinci persoane. Au fost vătămați ambii conducători auto şi un bărbat, de 33 ani şi o femeie, de 32 ani,  ambii din municipiul Vatra Dornei, pasageri ai autoturismului Opel, cât şi o tânără, de 26 ani, un bărbat, de 30 ani, ambii din municipiul Botoșani, o tânără, de 20 ani, din comuna Vorona, județul Botoșani, pasageri ai  autoturismului Ford.

  Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat probe biologică de sânge în vederea determinării alcoolemiei.    

  S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.   

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles