La 20.07.2021, la ora 16.18, Poliţia Oraşului Liteni a fost sesizată despre faptul că pe albia râului Siret, în zona numită Cioroi, plutește cadavrul unei persoane de sex masculin.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana decedată se numește Gelu F., de 61 ani, cu domiciliul în satul Rotunda, orașul Liteni, care a plecat voluntar de la locuința sa, din dimineața zilei de 18.07.2021 și nu a mai revenit.

Cadavrul lui Gelu F. a fost găsit la aproximativ 20 de metri în albie, față de malul râului Siret.

Acesta a fost identificat de către sora acestuia Maria F., care a arătat faptul că defunctul a plecat de la locuința comună din satul Rotunda, orașul Liteni în dimineața zilei de 18.07.2021 și nu s-a mai întors.

Maria F. a mai specificat faptul că, în timp ce a ieșit din curte, Gelu F. a menționat următoarele: „să nu mă căutați eu plec și nu mă mai vedeți niciodată”.

La fața locului a intervenit un echipaj de salvare din cadrul SAJ Suceava care a confirmat decesul lui Gelu F. și un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Fălticeni pentru scoaterea cadavrului din albia râului Siret.

Având în vedere condițiile în care a decedat Gelu F., în cauză se impune efectuarea necropsiei cadavrului acestuia în vederea stabilirii cauzelor decesului, care a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava.

Pe corpul lui Gelu F. nu au fost identificate alte urme de violență.

S-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunea de „ucidere din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here