More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat din Frasin a murit chiar în ziua în care s-a întors acasă de la muncă din Germania

  La data de 13 august 2022, la ora 15.20, o asistentă medicală de la Spitalul Orășenesc Gura Humorului a anunțat Poliția orașului Frasin despre faptul că lui Gheorghe T., de 53 de ani, din orașul Frasin, i s-a făcut rău și a murit în curtea locuinței.

  Din verificările polițiștilor a reieșit că, în cursul zilei de 13 august 2022, pe la ora 12.00, bărbatul s-a întors acasă din Germania, unde a fost la muncă. În jurul orei 14.45, Gheorghe T. a ieșit în curtea locuinței, însă i s-a făcut rău și a căzut la sol.

  Soția acestuia, Mihaela T. a sunat la 112 și a cerut ajutorul unui echipaj medical, care din nefericire nu a mai putut decât să constate decesul bărbatului.

  Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Gura Humorului, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

  În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea din culpă.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles