More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat care și-a bătut soția de mai multe ore în aceeași zi a fost reținut de polițiști

  La 18.07.2020, ora 14.37, Poliția orașului Salcea a fost sesizată prin 112 de către o femeie de 55 ani, din comuna Dumbrăveni, despre faptul că soțul său, de 56 de ani, a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic.

  La 18.07.2020, în jurul orelor 14.20 – 14.30, pe fondul unui conflict spontan și a consumului de băuturi alcoolice, bărbatul a provocat scandal la domiciliu și a agresat-o fizic pe soția sa care a sesizat prin 112 cele întâmplate.

  Echipajul de poliție s-a deplasat la fața locului fiind găsită apelanta care a declarat că după agresiune, soțul său a plecat de la domiciliu.

  A fost întocmit formularul de evaluare a riscului și s-a constatat că  există un risc iminent iar femeia a semnat acest formular, solicitând emiterea ordinului de protecție provizoriu.

  De asemenea a formulat plângere penală împotriva soțului său sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”.

  S-a emis ordinul de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile, începând cu data de 18.07.2020, ora 16.25.

  În jurul orelor 18.00, bărbatul nu a respectat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu și a repetat actele de agresiune asupra soției sale.

  În cauză s-a dispus extinderea urmăriri penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „nerespectare a ordinului de protecție provizoriu”, iar prin ordonanța organelor de cercetare penală s-a dispus începând cu ora 21.30 reținerea suspectului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de reținere și arest preventiv al IPJ Suceava.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles