More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Accident produs de un vicovean care s-a urcat băut la volan

  La 18.07.2020, la ora 14.32, Poliţia Oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza localității Bivolărie a avut loc un accident rutier, o persoană necesitând îngrijiri medicale.

  Din primele verificări şi din declaraţiile verbale ale șoferilor a rezultat faptul că un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Bivolărie, oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen Touran pe strada Miron Costin cu intenția de a intra pe drumul DN 2H, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului care circula regulamentar pe drumul DN 2H, marca Volkswagen Polo condus de un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din satul Cătămărești – Deal, comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, intrând în coluziune cu acesta.

  În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 65 ani, din municipiul Iași, în calitate de pasager al autoturismul Volkswagen Polo.

  Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj al ambulanţei, fiind diagnosticată cu „TCC ușor”, însă aceasta a refuzat transportul la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

  Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest. Tânărul de 24 de ani avea o îmbibație alcoolică de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul botoșăneanului rezultatul a fost negativ. Ambii conducători, au fost transportaţi la Spitalul Municipal Rădăuţi unde li s-au recoltat câte o probă biologică de sânge.

  În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală cu privire la infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”, vicoveanul fiind sancționat contravențional pentru „conducerea sub influența băuturilor alcoolice pe drumurile publice”, precum și „neacordarea de prioritate”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles