FOTO Ilustrativ

La data de 16.09.2021, la ora 10.30, lucrătorii Postului de Poliţie Dumbrăveni au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localităţii Dumbrăveni, pe DC 65, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea lui Săvel Ș., în vârstă de 54 de ani, din localitatea Dumbrăveni.

Cel in cauză impreună cu Dănuț D., de 49 de ani, din localitatea Dumbrăveni, s-au prezentat la Postul de Poliție sesizând că în ziua de 16.09.2021, au fost implicați într-un eveniment rutier.

Agentul de poliție, observând că Săvel Ș. prezintă leziuni, a solicitat ca la faţa locului să se deplaseze o ambulanţă pentru a-l investiga pe acesta. Totodată a anunţat şi lucrătorii din cadrul Serviciului Rutier Suceava cu privire la evenimentul respectiv.

La locul faţa locului s-a deplasat o echipă operativă şi un tehnician criminalist, care în urma efectuării cercetărilor la faţa locului au stabilit că în dimineaţa zilei de 16.09.2021, în jurul orei 09.30, Dănuţ D. se afla în faţa unui depozitul de materiale de construcţii din localitatea Dumbrăveni pe DC 65, cu autoturismul proprietate personală marca VW Sharan.

La un moment dat, în timp ce încerca să parcheze maşina nu s-a asigurat corespunzător şi nu a acordat prioritate mopediului marca Honda condus de către Săvel Ș.. Mopedul a lovit autoturismul VW Sharan în partea dreaptă faţă a acestuia.

În urma impactului, conducătorul mopedului s-a dezechilibrat şi a căzut suferind leziunii la nivelul şoldului stâng. Cele două vehicule au suferit avarii.

Săvel Ș. a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava, stabilindu-i-se diagnosticul traumatism şold stâng prin accident rutier.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, stabilindu-se că Săvel Ș. avea o îmbibaţie alcoolică de 0,13 mg/l în aerul expirat.

Săvel Ș. nu posedă permis de conducere.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here