La 16.09.2021, la ora 13.30, Ilie D., din comuna Râmnicelu, județul Buzău, conducea autoutilitara pe DN CRD în afara municipiului Rădăuți, având direcția de deplasare dinspre localitatea Marginea către comuna Frătăuții Vechi. În autoturism în calitate de pasageri se aflau Marin V., de 33 de ani și Raul V., de 3 ani.

Când a ajuns în apropierea sensului giratoriu de la intersecția cu DN 2H, conducătorul auto a avut preocupări de natură să îi distragă atenția motiv pentru care a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu sensul giratoriu, vehiculul răsturnându-se.

În urma impactului, au rezultat avarii la vehicul precum și vătămarea corporală a ocupanților autovehiculului care au fost transportați la Spitalul Municipal Rădăuți unde li s-a stabilit diagnosticul:

Ilie D. – contuzie cu plagă, politraumatism;

Marin V. – TCF, plagă contuză frontală;

Raul V. – traumatism gleznă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat după care i s-au recoltat probe biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul autoutilitarei a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, ulterior fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava unde a fost diagnosticat cu „policontuzionație TCC și contuzie toracică”.

Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here