Sursa Observator
Ritmic Suceava

Câteva capre, nişte găini, mai multe bibilici. Sunt animalele care îi asigură existenţa de azi pe mâine unui bărbat din Caraş Severin. Chiar şi aşa, a dat anunţ pe internet că le vinde pe toate. După ce soţia sa a suferit un accident vascular cerebral, singura lui prioritate a fost să facă rost, urgent, de 1.500 de lei, pentru tratament. Însă nu cumpărătorii au răspuns la anunţ, ci oamenii impresionaţi de povestea lui. L-au ajutat şi cu bani şi l-au lăsat să-şi păstreze şi animalele. 

  • Gheorghe a vrut să vândă tot ce are prin curte pentru a-și ajuta soția
  • Bibilici, găini și câteva capre, singura avere

Gheorghe Botgros: Nu vindeţi, domnule, că noi vă trimitem bani, ne mobilizăm. Le mulţumesc din suflet încă o dată, deci n-am cuvinte, toată viaţa mea, n-am crezut, n-am crezut niciodată că o să existe oameni care...

Este surpriza care l-a făcut pe un bărbat din Caraş Severin să realizeze că nu este singur pe lume. Omul şi-a pus animalele din gospodărie la vânzare, pe internet, ca să strângă banii necesari pentru tratamentul soţiei.

Femeia trece prin momente grele, după ce a suferit un atac vascular cerebral, iar acum are nevoie de medicamente pentru a se recupera. Avea nevoie urgent de 1.500 de lei şi era dispus să renunţe la animalele care îi erau singura avere. Chiar dacă toate, la un loc, ar fi valorat mai mult.

Gheorghe Botgros:Îmi sunt dragi animalele, putem să le creştem, dar mai importantă e viaţa soţiei, să mă duc cu ea la recuperare. Ce să fac? Am pus că vând şi eu animale. Toată lumea când a auzit m-a rugat, nu vindeţi nimic. Și atunci dacă oamenii au spus să nu vând, n-am vândut.

Crescut la casa de copii, bărbatul a cunoscut de-a lungul timpului multe greutăţi. De data aceasta, însă, a aflat cum e să ţi se întindă o mână de ajutor. A primit nenumărate apeluri de la oameni care s-au oferit să îl sprijine, fără nimic în schimb. Acum, cu lacrimi în ochi, Gheorghe le mulţumeşte celor ce i-au fost alături.

Gheorghe Botgros: Datorită dumneavoastră suntem născuţi din nou! M-am sacrificat pentru soţia mea şi cea mai mare bucurie a mea asta este în fiecare an am sacrificat câte ceva. Bunuri ca să o duc să se recupereze.

Banii primiţi îi ajută acum pe cei doi soţi să acopere costul tratamentului, dar şi să nu ducă grija zilei de mâine, cel puţin pentru o vreme.

Sursa Observator