Ritmic Suceava

La 09.07.2020, la ora 12.20, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, din municipiului Suceava, cu privire la faptul că în aceeași zi l-a identificat pe vecinul său, în vârstă de 62 ani, decedat în locuința din Suceava.

În data de 09.07.2020, în jurul orelor amiezii, apelantul l-a vizitat pe vecinul său întrucât nu l-a mai văzut de câteva zile.

Locuința decedatului era încuiată, motiv pentru care apelantul a forțat ușa și a pătruns în interior, observându-l pe vecinul său întins pe pat iar locuința prezenta un miros puternic înțepător. Pentru acest motiv a fost anunțată Poliția Municipiului Suceava și Serviciul de Ambulanță Suceava. Cu această ocazie, medicii au confirmat decesul.

Din declarația verbală a vecinului a reieșit că decedatul era pensionat pe caz de boală, fără a cunoaște însă afecțiunile de care suferea acesta sau dacă se afla în evidențele vreunui medic de familie.

Cadavrul a  fost depus la Morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor morții.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „ucidere din culpă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here