More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  O precupeață din Piața Burdujeni a fost reținută pentru că avea la vânzare țigări de contrabandă

  La 09.07.2020, lucrători din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au identificat în  Piața Agroalimentara Burdujeni, o femeie, de 51 de ani, din municipiul Suceava,.

  Cu ocazia controlului efectuat au fost identificate 937 de pachete de țigarete de proveniență extracomunitară (18.740 bucăți țigarete).

  Fiind întrebată cu privire la cantitatea de țigarete identificată femeia a avut o atitudine ezitantă, devenind necooperantă și nedorind să ofere alte detalii cu privire la proveniența țigărilor.

  Întreaga cantitate de țigări a fost indisponibilizată, iar față de femeie s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 10.07.2020 să fie prezentată unității de parchet competente cu propunere procedurală.

  Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii stări de fapt din jurul activităţii infracţionale, precum şi în vederea tragerii la răspundere a tuturor persoanelor implicate.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles