More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat a fost condamnat la amendă penală de 1.800 de lei, pentru că l-a bătut pe un prieten de pahar și i-a rupt un dinte

  Judecătoria Rădăuți l-a condamnat pe Narcis Marian Pahomi la pedeapsa amenzii penală de 1.800 de lei (180 zile-amendă, 10 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

  Inculpatul este obligat să plătească victimei suma de 2.000 de euro, reprezentând daune materiale în valoare de 1.200 euro și daune morale în valoare de 800 de euro.

  Decizia nu era definitivă la data pronunțării (12 septembrie 2023). Față de aceasta se putea face apel în termen de 10 zile de la comunicare, în caz contrar decizia rămânând definitivă.

  Numărul dosarului este 1671/285/2023.


  La data de 29 noiembrie 2021, în jurul orei 21.00, persoana vătămată a mers la o petrecere la locuința unei cunoștințe, împreună cu mai multe persoane, printre care inculpatul și doi martori.

  La data de 30 noiembrie 2021, pe la ora 00.30, victima s-a hotărât să meargă acasă. Aceasta a ieșit din curtea imobilului în drumul public, fiind însoțit de doi martori.

  În stradă, persoana vătămată s-a întâlnit cu inculpatul. Cei doi au avut o discuție contradictorie, care a degenerat. În timp ce aceștia se certau, inculpatul a început să-l lovească pe rivalul său cu pumnii în zona feței. Victima a căzut la pământ.

  Martorii au intervenit pentru aplanarea conflictului, despărțindu-i pe aceștia.

  Ulterior, victima a plecat acasă, însă, având semne pe față și un dinte rupt, a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță. Echipajul medical ajuns l-a transportat pe bărbat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

  Potrivit certificatului medico-legal, victima a prezentat echimoze și escoriații faciale și fractura dintelui 21. Persoana vătămată a avut nevoie de 5-6 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

  La audieri, inculpatul a recunoscut că a fost la domiciliul unui prieten pentru a asculta muzică, a juca cărți și a consuma băuturi alcoolice, iar când participanții se retrăgeau spre locuințele lor l-a bătut pe un participant. Agresorul a susținut că va încerca să se împace cu victima.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles