More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat a fost bătut de un cetățean beat pe care l-a găsit dormind pe un leagăn din gospodăria sa

  La 06.07.2020, ora 00.39, Secția nr. 3 Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către un bărbat, din comuna Horodnic de Sus, despre faptul că a fost agresat fizic.

  La data de 06.07.2020, ora 00.30, în momentul în care a revenit la domiciliu, după ce fusese plecat pe raza municipiului Rădăuți, bărbatul a identificat în curtea locuinței sale o persoană de sex masculin, care dormea pe un leagăn. S-a apropiat de această persoană, pe care a recunoscut-o ca fiind un localnic din comuna Marginea, căruia i-a solicitat să părăsească curtea locuinței.

  În acel moment, pe fondul stării de ebrietate în care se afla, localnicul l-a lovit pe reclamant, după care a plecat de la locuința acestuia.

  S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii  infracțiunilor de „violarea de domiciliu” și „lovirea sau alte violențe”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles