More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Un bărbat a fost bătut de rudele sale venite băute de la o înmormântare

  La 20.06.2020, ora 19.38, Secția de Poliție Rurală nr.7 Mălini a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, de 33 ani, din comuna Slatina cu privire la faptul că a luat bătaie, fiind lovit de către tatăl său și de către un frate.

  În urma cercetărilor s-a stabilit că la   20.06.2020, bărbatul împreună cu tatăl său de 64 ani și frații săi de 35 și 24 ani au participat la o înmormântare, împrejurări în care au consumat băuturi alcoolice, revenind la domiciliul lor în jurul orei 16.00, continuând să consume băuturi alcoolice.

  În jurul orei 19.20, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, s-au luat la ceartă, împrejurări în care tatăl și doi dintre frați l-au lovit pe bărbatul de 33 de ani, provocându-i acestuia leziuni ușoare.

  La fața locului a intervenit o ambulanță, al cărei echipaj i-a acordat victimei îngrijiri medicale, ulterior transportându-l pe bărbat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „contuzie hemifaces stâng”, rămânând internat.

  A fost completat formularul de evaluare a riscului, rezultând faptul că nu se impune emiterea unui ordin de protecție în cauză.

  S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „violență în familie”.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles