FOTO Digi24

La 26.08.2020, la ora 19.17, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată de despre faptul că pe strada Eroilor din municipiul Suceava se află o tânără, de 28 ani, împreună cu fiul său, în vârstă de 1 an, despre care are suspiciunea că s-a intoxicat.

Patrula de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Burdujeni a discutat cu mama minorului, care a declarat verbal faptul că în timp ce se afla în curtea imobilului l-a observat pe fiul său ținând în mână o sticlă ce conținea soluție de spălat parchet.

Femeia a declarat că minorul avea urme de soluție pe mâini și pe corp, iar din cauza faptului că există posibilitatea ca acesta să fi băut substanța toxică, a solicitat prin 112 ambulanța, care l-a transportat la UPU Suceava.

S-a luat legătura cu lucrătorii UPU, care au comunicat că  minorul a fost diagnosticat „posibilă ingestie voluntară cu substanță toxică”, fără a constata probleme medicale.

Cercetările urmează a fi soluționate procedural de către lucrătorii de proximitate, din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here