More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Trei jucători de la Foresta Suceava au fost infectați cu coronavirus

  Trei jucători ai clubului Foresta Suceava au fost testați pozitiv cu noul cornavirus și, conform legislației, au fost internați la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

  Este vorba despre Andrei Sahlean, Cosmin Rotaru și Ruben Sumanariu. Cei trei jucători nu prezintă simptome specifice.

  „În urma sosirii primelor rezultate ale testelor Covid-19, trei dintre componenții clubului Foresta Suceava au fost depistați pozitiv în urma testării. Conform legislației în vigoare, aceștia sunt internați în acest moment în spital. Până la sosirea tuturor rezultatelor și a măsurilor pe care DSP Suceava ni le va impune, activitatea clubului Foresta Suceava a fost suspendată”, a declarat președintele clubului, Andrei Ciutac.

  Jucătorii, antrenorii și membrii staff-ului administrativ al clubului au fost testați, luni, la câteva zile după reunirea lotului și începerea pregătirilor pentru noul sezon al Ligii a III-a la fotbal.

  Sursa: Știri Suceava

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles