FOTO Facebook/ Daniel Rusu
Ritmic Suceava

Tânărul de 20 de ani care a supraviețuit dramaticului accident din Telciu, județul Bistrița-Năsăud, în care au  murit toți ceilalți pasageri din mașină, inclusiv șoferul, a fost externat după 10 zile de la tragedie.

În tot acest timp suceveanul Daniel Rusu, adus intubat, în stare de comă, la Spitalul Județean de Urgență a fost operat de mai multe ori.

Starea sa s-a îmbunătățit rapid  după mai multe operații și a fost externat în stare bună, cu recomandarea de reveni la controale periodice în Spitalul din Bistrița.

„Tânărul în vârstă de 20 de ani din județul Suceava, care fusese internat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița în stare gravă în urma accidentului rutier din localitatea Telciu, a fost externat în cursul zilei de ieri, 18 ianuarie, cu stare generală bună. Având în vedere traumatismele pe care le-a suferit, dar a căror evoluție a fost favorabilă, pacientul se va prezenta la control medical periodic”, a informat, la solicitarea Bistrița Express purtătorul de cuvânt al SJU, Camelia Strungari.

În accidentul din seara de 8 ianuarie, produs între Telciu și Romuli, după ce mașina a intrat în derapaj, s-a izbit de un autocar și a căzut în albia Sălăuței, și-au pierdut viața pe loc doi studenți, un tânăr de 21 și o tânără de 22 de ani,  precum și unchiul șoferului, un bărbat de 40 de ani, toți din Pojorâta, județul Suceava. Singurul scos în viață din carcasa mașinii a fost doar Daniel Rusu, tânărul externat luni din secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență  Bistrița.

Sursa: Bistrița Express

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here