More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Tânăr beat și fără permis prins de polițiști la volanul unei mașinii în centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc

  La 17.06.2020, în jurul orei 02.40, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Câmpulung – Moldovenesc a oprit pentru control  pe strada Calea Bucovinei din localitate autoturismul condus de un bărbat de 26 de ani din comuna Udeşti.

  Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezenţa personalului medical, acesta a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  În urma verificărilor efectuate în bazele de date , poliţiştii au  constatat faptul că, bărbatul de 26 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice” şi ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles