FOTO GSP
Ritmic Suceava

CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1, suferă din plin din cauza epidemiei de coronavirus. Cazul lui Adi Păun nu e unul singular. Alți 9 oameni din cadrul echipei au fost depistați pozitiv azi cu COVID-19, iar un test a fost neconcludent, conform informațiilor GSP.ro.

Focarul de la Dinamo nu e unic în campionat, CFR suferă chiar mai rău din cauza coronavirusului. Ardelenii îl aveau pe Adrian Păun pozitiv, depistat chiar sâmbătă, în ziua meciului cu FCSB. Azi dimineață, au descoperit, în urma testelor, încă patru persoane: portarul Grzegorz Sandomierski, antrenorul secund Costin Curelea, preparatorul fizic Cristian Dragotă, antrenorul de portari Cristian Moldovan.

Spre seară, din cei care nu făcuseră deplasarea în Capitală, s-au aflat alte 5 cazuri: goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, mijlocașii Claudiu Petrila și Cătălin Golofca, preparatorul Bogdan Aldea și kinetoterapeutul Radu Pralea!

Mijlocașul Damjan Djokovic este și el suspect, însă testul lui a avut un rezultat neconcludent și va fi repetat. Staff-ul bănuiește că și croatul e bolnav. Toate testele vor fi, de fapt, repetate, deoarece clubul a programat verificări zilnic până miercuri, ca să clarifice situația medicală a jucătorilor și a membrilor staff-ului. Persoanele descoperite cu coronavirus au fost transportate la Cluj cu ambulanțe, urmează să fie limpezită starea lui Djokovic, dacă va fi confirmată și în cazul lui prezența virusului o să fie, de asemenea, trimis acasă.

Staff-ul și lotul vor rămâne la Mogoșoaia până joi sau până vineri. Erau cantonați acolo pentru partida cu FCSB și au rămas izolați, deși Direcția de Sănătate Publică le transmisese că puteau pleca spre Cluj imediat ce fusese descoperit primul caz de infectare, al lui Păun. Clubul a refuzat să se întoarcă acasă cu tot grupul.

Ardelenii nu au voie să se antreneze în perioada în care lotul întreg e suspect, din cauza cazurilor deja descoperite pozitiv. Ei speră să demonstreze în zilele viitoare că majoritatea membrilor lotului sunt sănătoși și să capete astfel dreptul de a se pregăti. CFR ar trebui să joace duminică împotriva lui FC Botoșani, acasă.

Sursa: GSP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here