More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Spitalul din Rădăuți nu mai are din nou locuri libere pentru pacienții Covid – 19. La Spitalul Județean Suceava sunt 127 de persoane internate cu coronavirus

  Astăzi, 29.07.2020, ora 9.00, conform datelor centralizate de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 3789 de persoane declarate vindecate.

  La nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 26 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 17 persoane declarate vindecate.

  Din totalul celor 523 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 127 pacienți sunt diagnosticați cu Covid- 19, 117 pacienți sunt în zona tampon și 279 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 127 pacienți diagnosticați Covid- 19, 85 pacienți prezintă forme medii ale bolii, 36 forme ușoare, iar 6 pacienți cu forme grave sunt internați în secția ATI, dintre care unul este ventilat mecanic.

  La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 60 pacienți diagnosticați cu Covid- 19 și 11 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

  Persoanele suspecte Covid-19, internate în zonele tampon, în cazul confirmării infecției cu noul coronavirus sunt declarate pacienți diagnosticați Covid-19, fără a fi influențată statistica în ceea ce privește numărul de internări. 

  Numărul total de persoane testate până în prezent este de 32331 persoane, în ultimele 24 de ore fiind testate 336 de persoane.

  Conform distribuției cazurilor Covid -19 pe unități administrativ teritoriale, din cele 114 unități administrativ teritoriale 44 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 33 au câte un caz în evoluție, 25 au sub cinci cazuri în evoluție, 7 au sub zece cazuri în evoluție iar 5 au peste zece cazuri în evoluție.

  Datele înscrise în prezentul comunicat sunt din situațiile oficiale întocmite și transmise de instituțiile competente.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles