More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Meciul dintre Asta Giurgiu și Universitatea Craiova a fost amânat după ce un jucător a fost depistat pozitiv cu coronavirus (SPORT)

  UPDATE 15:20: Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a confirmat că fotbalistul croat are coronavirus și că meciul a fost amânat. În plus, oficialul a oferit detalii despre starea lui Ljuban Crepulja.

  „Da, Crepulja e pozitiv! Meciul se amână! Vom urma protocolul impus. Acum vorbim și noi cu Liga și DSP-ul pentru a stabili pașii următori. El a avut febră și azi l-am testat. Doctorii ne-au spus că temperatura pe care a avut-o nu e de COVID-19. În plus, el are simțul mirosului și simțul gustului. Vom vedea ce va fi”, a spus Dani Coman, potrivit GSP.

  UPDATE 15:00: Partida dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, programată miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30, nu se va mai disputa! Din informațiile ProSport, responsabilii au decis amânarea acestei întâlniri, după ce Ljuban Crepulja a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

  Știrea inițială

  Astra Giurgiu ar putea intra pe lista echipelor afectate de COVID-19, după ce s-a aflat că un jucător ar fi suspect de coronavirus.

  Ljuban Crepulja (26 de ani), mijlocașul croat al Astrei Giurgiu, ar fi acuzat stări febrile, chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova, informează Sport.ro.

  Giurgiuvenii vor afla rezultatele testelor în jurul orei 16:00, cu aproximativ cinci ore înaintea meciului cu Universitatea Craiova, programat pe Stadionul „Marin Anastasovici”, miercuri, 29 iulie, la ora 21:30, în cadrul etapei a noua din play-off-ul Ligii 1.

  Sursa: Prosport

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles