Ritmic Suceava

UPDATE 15:20: Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu, a confirmat că fotbalistul croat are coronavirus și că meciul a fost amânat. În plus, oficialul a oferit detalii despre starea lui Ljuban Crepulja.

„Da, Crepulja e pozitiv! Meciul se amână! Vom urma protocolul impus. Acum vorbim și noi cu Liga și DSP-ul pentru a stabili pașii următori. El a avut febră și azi l-am testat. Doctorii ne-au spus că temperatura pe care a avut-o nu e de COVID-19. În plus, el are simțul mirosului și simțul gustului. Vom vedea ce va fi”, a spus Dani Coman, potrivit GSP.

UPDATE 15:00: Partida dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, programată miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30, nu se va mai disputa! Din informațiile ProSport, responsabilii au decis amânarea acestei întâlniri, după ce Ljuban Crepulja a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Știrea inițială

Astra Giurgiu ar putea intra pe lista echipelor afectate de COVID-19, după ce s-a aflat că un jucător ar fi suspect de coronavirus.

Ljuban Crepulja (26 de ani), mijlocașul croat al Astrei Giurgiu, ar fi acuzat stări febrile, chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova, informează Sport.ro.

Giurgiuvenii vor afla rezultatele testelor în jurul orei 16:00, cu aproximativ cinci ore înaintea meciului cu Universitatea Craiova, programat pe Stadionul „Marin Anastasovici”, miercuri, 29 iulie, la ora 21:30, în cadrul etapei a noua din play-off-ul Ligii 1.

Sursa: Prosport

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here