More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Schimb acid de replici între Gheorghe Flutur și George Simion: „Du-te la ruși!”/„Toate nenorocirile acestei țări poartă numele tău, Gheorghe Flutur!”

  George Simion a anunțat că duminică, 28 ianuarie, va organiza un protest la Suceava, iar comentariile acestuia l-au deranjat pe Gheorghe Flutur. 

  „Domnul Flutur trebuie contestat zi de zi. Vom organiza un protest mare, amplu, de 2000 de persoane, duminică, în fața clădirii care ține loc de Consiliu Județean, pentru că în Suceava a luat foc clădirea”, a spus Simion.

  George Simion a explicat de ce trebuie contestat zilnic Gheorghe Flutur. 

  „Pentru că e omul austriecilor, pentru că și-a bătut joc de suceveni în acești ani și pentru că orice are un sfârșit. Domnul Gheorghe Flutur nu mai trebuie să fie președintele Consiliului Județean Suceava. Face parte din clasa veche de conducători. A fost cu Băsescu, a fost cu Cîțu, a fost cu Orban. Cu cine n-a fost…”, a continuat George Simion. 

  „Am văzut că sunt atacuri la persoană. Noi avem treabă în Suceava”, a replicat Gheorghe Flutur. 

  G.S: „Aveți treabă, dar nu vă duceți la muncă!”

  G.F: „Domnul Simion, vedeți-vă de treabă că aici nu ești pe stadion. Noi încă nu ne-am întâlnit față în față. Nu o să vă permit lucrurile astea. Pe maidan vă duceți, dar nu aici. Suceava nu e stat fără câini!”

  G.S: „Dar ce e Suceava? Feuda ta, domnul Flutur?”

  G.F: „Vedeți-vă de treabă! Ați început deja campania electorală? Suceava are investiții de peste 2 miliarde de euro.”

  G.S: „Suceava are parte din populație peste hotare, domnul Flutur. Suceava are furturi din păduri, domnul Flutur, patronate de dumneavoastră.”

  G.F: „La mulți ani, dragi români! Cu George Simion nu stau de vorbă! Du-te la ruși, Simioane, nu aici!”

  G.S: „Du-te la Băsescu tu!”

  G.F: „Tu du-te la ruși! Să-ți fie rușine de Ziua României!”

  G.S: „Du-te la Cîțu că erai principalul susținător tu! Toate nenorocirile acestei țări poartă numele tău, Gheorghe Flutur!”

  G.F: „Te aștept să lupți cu mine în campanie! Vino candidat la Suceava!”

  G.S: „Te aștept în centrul Sucevei! Sper să te găsesc!”, a spus George Simion la Antena3 CNN. 

  Sursa: DCnews

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello

  Related articles