More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Replica lui Ștefan Mandachi la adresa unui adolescent care a îndrăznit să-i reproșeze că ar avea o parte de vină la moartea elevului ce și-a găsit sfârșitul la banchetul de clasa a VIII-a: „Marș mă jegule”

  La sfârșitul săptămânii trecute, întreaga comunitate suceveană a fost cutremurată de moartea lui Flavius, elevul de clasa a VIII-a de la Școala Generală nr.9 „Ion Creangă” din municipiul Suceava.

  Conform medicilor, băiatul de 14 ani ar fi decedat din cauza problemelor de sănătate pe care le avea, în special fiind vorba despre epilepsie.

  Tudor, cel mai bun prieten de-al lui Flavius, în încercarea de a găsi o explicație cu privire la pierderea prematură a acestuia, a considerat că modul în care a fost amenajată sala de nunți din complexul Mandachi reprezintă o cauză a decesului.

  Această ipoteză este foarte greu de luat în calcul, însă anchetatorii vor stabili în zilele următoare cauzele exacte ale morții lui Flavius.

  Supărat de pierderea dureroasă pe care o are, Tudor l-a abordat pe Instagram și i-a transmis următoarele cuvinte: „Era cel mai bun prieten al meu. Dacă calculai mai bine sala aia ca să fie mai mult aer putea să fie încă în viață. O parte din vină îți aparține ție”.

  Ștefan Mandachi a avut o reacție lipsită total de empatie și chiar l-a jignit pe Tudor: „Marș mă jegule”.

  Probabil, Tudor l-a prins pe Ștefan Mandachi într-o pasă mai proastă, însă chiar și așa, antreprenorul sucevean putea să aibă o reacție mult mai umană sau poate era mai bine să-l fi ignorat în totalitate.

  Discuția dintre cei doi a devenit virală pe rețelele de socializare, tinerii din Suceava distribuind masiv imaginea pusă la poveste de către Tudor.

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles

  1 Comment

  1. Poate Suceava a uitat cine sunt fratii Mandachi si cum au fost crescut. Poate isi aduc aminte cand i-au rupt mana acum 20 de ani unui baiat pe marasesti si pe urma l-au pus sa muste din bordura, nu inainte sa se urineze pe el. Cand esti crescut cu banii sucevenilor si dai lectii de antreprenoriat este de prost gust. Raspunsul primit de colegul baiatului care a murit este pur si simplu latura reala a lui Mandachi. Un golan si un jeg care impreuna cu toata familia lui au furat in anii ‘90-20 tot ce se putea iar acum face marketing de imagine.

   Fiti jurnalisti adevarati si contactati colegii din generala, liceu si chiar pe cei care au mai ramas in cartier, cu putin curaj puteti face un articol cu adevaruri despre fratii Mandachi. Niste marionete cu mult tupeu.