More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Reacția dură a liderului deputaților liberali, Florin Roman: „Să auzi PSD vorbind despre şpagă e ca şi cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului” (POLITICĂ)

  „Să auzi PSD vorbind despre şpagă e ca şi cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului”, a declarat, marţi, liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, ca reacţie la afirmaţiile lui Alfred Simonis, liderul deputaţilor social-democraţi.

  „Să auzi PSD vorbind despre şpagă e ca şi cum ai vorbi de funie în casa spânzuratului, dacă e să ne amintim despre tăticul vostru, Adrian Năstase, sau despre tăticul vostru, Liviu Dragnea. Oameni care nu dădeau un tun de 700 şi sau un milion. Oamenii furat o insulă, oamenii furau un braţ”, a declarat liderul deputaţilor PNL, în timpul dezbaterii moţiunii simple depusă împotriva ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

  El a spus că ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, „cel care în perioada în care toată lumea se ascunde pe unde putea, era zi de zi în spitale, era zi de zi în linia întâi a frontului”.

  „Pentru noi, pentru liberali, Nelu Tătaru este un erou. A fost, este şi va fi un erou”, a mai spus Roman.

  Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, i-a cerut lui Nelu Tătaru să-l demită pe directorul UNIFARM, Adrian Ionel.

  „Lăsaţi achiziţiile publice frauduloase, aici vă transmit această solicitarea către guvern, şi poate aşa veţi avea bani pentru a dubla alocaţiile şi a majora pensiile”, a spus Simonis.

  Sursa: Mediafax

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles