FOTO Facebook - Alexandra Bîndiu
Ritmic Suceava

Mihai Dimian, prorectorul USV, a rămas impresionat de drama Alexandrei Bîndiu, șefa de promoție de la Liceul Tehnologic „Vasile Cocea” din Moldovița, care a fost eliminată din Bacalaureat după ce i-ar fi lăsat pe colegi să copieze de la ea.

Profesorul universitar a anunțat că îi va plăti el taxa de studii tinerei din Moldovița considerând măsura luată față de ea ca fiind una cam dură.

„Când eram elev, se adunau vreo 10 colegi la mine acasă și făceam temele împreună. În realitate, eu făceam temele, ei le cam copiau de la mine și apoi mergeam să jucăm fotbal împreună. În amintirea acelor vremuri, voi plăti personal taxa de studii pentru Alexandra Bîndiu, șefa de promoție de la Moldovița căreia i-a fost anulată diploma de bacalaureat pentru că ar fi lăsat colegii să se inspire de la ea în timpul examenului de Bacalaureat. Nu am văzut imaginile dar probabil că s-a întâmplat acest lucru și legea trebuie aplicată. Poate legea e prea dură în acest caz, însă aceasta e o altă discuție și ar trebui să răspundă cei care au făcut-o. Cert este că Alexandra este o elevă foarte bună și sper ca această propunere din partea mea să o facă să treacă mai ușor peste cele întâmplate și să se pregătească pentru sesiunea următoare de Bacalaureat. Chiar dacă se va întâmpla să nu mai fie locuri fără taxă la programul la care va fi admisă în toamnă, nu va resimți personal acest lucru (la USV)”, a transmis prorectorul Mihai Dimian.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here