More
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava Ritmic Suceava
  Ritmic Suceava

  Patronul unei firme a murit strivit de propria combină agricolă (NAȚIONAL)

  Patronul unei firme care se ocupă cu lucrări agricole, din Dâmboviţa, a avut parte de o moarte cumplită. A fost strivit de propria combină de treierat, în care se afla. Şoferul, care este un văr de-al său, spune că, cel mai probabil, i s-a făcut rău şi a căzut sub roţile utilajului.

  Tragedia s-a petrecut pe Drumul Comunal 71 din comuna dâmboviţeană Mătăsaru. Patronul unei firme care se ocupă cu lucrări agricole a murit strivit de propria combină de treierat, în care se afla. Şoferul, care este un văr de-al său, spune că, cel mai probabil, i s-a făcut rău şi a căzut sub roţile utilajului. Victima avea 60 de ani.

  Sătenii care au văzut întreaga scenă, povestesc că l-au văzut pe bărbat cum a căzut din combină şi a aterizat direct sub roţile utilajului.

  Victima a fost preluată de SML Dâmboviţa în vederea efectuării necropsiei.

  Conducătorul combinei are 52 de ani. 

  În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, fapta prevăzută de art. 192, fiind efectuate cercetări.   

  Sursa: Adevărul

  Articole recente

  Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Usi Interior/Exterior si Scari Suceava Euro Fratello Euro Fratello

  Related articles